Tips för att nagellacket ska hålla längre.

Heej heej! xD
 
Nu tänkte jag visa er lite tips på att nagellacket ska hålla längre, för visst blir man lite sur när man har gjort ngt jättefint och så börjar det gå bort redan efter några dagar?

 
 
 

1. Diska alltid med handskar. Använd diskhandskarna även när du t ex torkar av bordet med disktrasan eller städar i badrumet med en blöt svamp. Så fort du blir blöt om händerna är det risk att nagellacket nöts av snabbare. Ska du tvätta bilen eller vattna trädgården? På med diskhandskarna!
 
 
 
2.  Måla inte nagellacket ända ner på nagelbanden. Lämna en liten kant fri från nagellack så sitter lacket längre. När nagelbandet blir blött och mjukt efter exempelvis en dusch, kan annars nagellacket börja flagna där.
 
 
 
3. Använd ett bra base lack. Ett bra base lack gör att nagellacket sitter kvar betydligt bättre och längre. Ett base lackär samma sak som grundfärg när man målar. Base lacket gör att nästa lager fäster bättre. Ett extra trix är att torka av naglarna med nagellacksremover innan man penslar på "basecoat" för att få bort eventuellt fett från nagelplattan.
 
 
 
4. Överlacket spelar också roll. Använd ett överlack som är så hårt som möjligt. Om din nagel blir hård böjs den inte lika lätt och ditt nagellack försvinner inte lika snabbt.
 
 
 
 
 

Hoppas det hjälpte er! :)
Kramar Emmis och Flisan! ♥ xD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback