Lite tips om naglar m.m.

Hej!:)♥
Vi har lite tips om naglar m.m:)
 
Tips 1: Lägg ALLTID på "Bace coat" innan du börjar måla naglarna. På så sätt slipper du missfärgningar och avfärgning från mörka nagellack.
 
Tips 2: Om du bara har en smal pensel och vill använda den i flera färger så kan du doppa penslen i ett glas med nagellacks borttagning.
 
Tips 3: Om du vill att ditt nagellack ska hålla en längre tid så ska du INTE måla för tjocka lager med nagellack! Och om du vill så kan du måla med "Top lack" en gång per dag så håller det längre!:)
 
Tips 4: (Har hittat det här tipset på en annan blogg) Om du typ har gula naglar o vill få dom lite vitare ska du göra detta!
Du behöver: Nagellacksborttagning,bomullstuss,en skål,en halv citron,lite vatten och en handkräm.
Gör så här: Ta bort eventuella nagellacksrester från din nagel. Pressa sedan en halv citron i en skål och tillsätt lite vatten oxå. Sätt sedan i dina naglar och låt verka i ca 10-20 min. Tvätta sedan händerna och smörj in dom med en handkräm. Och sen är det klart! ;D
 
Tips 5: Haha,om du har ganska långt hår så är ett tips att sätta upp håret i en hästsvans elr ngt,för om naglarna nt har torkat och du ska ta bort håret med händerna så brukar det ofta kladda sig,o så måste du göra om dom.
 
Tips 6: Om du vill att dina naglar ska bli starkare o växa snabbare så kan du ta på myrrolja och lägga på naglen,nagelbandet och under nageltoppen och sen massera i någon minut. (OBS! Dom växer ju nt jättesnabbt om du bara har gjort det en gång och aldrig mer gör det) :D
 
Hoppas att du gör något av våra tips och att dom var till hjälp. :)
 
Kram Flisan och Emmis! ♥ :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback